zondag, mei 27, 2007

De prijzen

Theo Maassen overhandigt de Gouden Pik aan PSV-coach Ronald KoemanHoe het komt komt het, maar veel smaakmakers van het voetbalseizoen eindigen hoog in onze eindstand. Sneijder, Van Hooijdonk, Ronald Koeman, dat zijn toch mannen die ons Eredivisievoetbal smoel hebben gegeven, op hun karakteristieke eigen wijze.

Ronald Koeman heeft zijn onderscheiding al gekregen: de Gouden Pik, die hij uit handen van Theo Maassen mocht ontvangen, is hem meer dan gegund. Zelden heeft een coach zoveel geluk gehad.

Pierre is belangrijk voor de sfeer binnen de groep. Zeggen ze altijd. Nou, dat merken we. Zo'n beetje iedereen in de selectie van Feyenoord heeft ruzie met iedereen. Binnen het management van de club gaat het hard tegen hard. Pi-Air kan tevreden zijn en hoeft niets meer te krijgen; dat wil zeggen: hij heeft toch gelijk gehad.

Blijft over de prijs voor onze winnaar: Wesley Sneijder. De Oscar Moenstrofee is hem vanmiddag feestelijk overhandigd. Hartstochtelijk toegejuicht door zijn vele fans, waartussen wij de heren collega's Gregoor van Dijk, Simon Cziommer en Theo Janssen meenden te herkennen, nam hij de prijs in ontvangst uit de handen van Oscar Moens himself. De prijs zal mooi staan op het dressoir in Wesley's nieuwe huis in Valencia Madrid.

Van harte gefeliciteerd, Wesley. Veel succes in Spanje volgend jaar! We zullen je missen.

0 reacties: