woensdag, augustus 15, 2007

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

We gaan weer van start. Na de lange zomer zonder voetbal gaat eindelijk de Nederlandse competitie weer beginnen. En ook in het nieuwe seizoen zullen wij er weer bij zijn.

Er is nogal wat veranderd. Veel van onze hoofdrolspelers uit het seizoen 2006/2007 zijn er niet meer bij. Oscar Moens himself is er mee gestopt. Tuinkabouter Wesley speelt voor Real Madrid, Pie-Air is ook gestopt. Kortom: we zullen het moeten hebben van een nieuwe generatie voetballers.

Bas RoordaWe hebben natuurlijk al wel een waardige opvolger voor Oscar Moens gevonden: Bas Roorda, de doelman die vorig jaar het hoogst eindigde in de eindklassering. Het toeval wil dat PSV Bas heeft aangetrokken ter vervanging van Oscar. Maar ja, wat is toeval? De zo fel begeerde trofee zal vanaf nu zijn naam dragen.

De opzet blijft verder hetzelfde: op basis van de prestaties op en rond het veld zullen wij, de redactie van de Bas Roordatrofee, wekelijks een aantal hoofdrolspelers nomineren. Waarna u, het publiek, uw keuze kunt maken.

We wensen alle deelnemers op voorhand alvast veel succes. Dat u er maar een mooi seizoen van zult maken. Met veel hoogtepunten.

3 reacties:

Freek zei

Ik vind het toch jammer dat Oscar Moens nu gelijk is geschrapt als naamgever van de trofee. Hij was toch legendarisch in zijn acties. Juist daarom moeten we hem blijven herinneren en eren met een trofee die luistert naar zijn naam. Bas Roorda is toch slechts een slap aftreksel van het fenomeen Oscar Moens.

Ik wil de Oscar Moens Trofee weer terug!

Frans zei

Laten we erom stemmen: bezoekers van deze site kunnen tot a.s. zondag hun voorkeur kenbaar maken. Daarna zal de voltallige redactie een definitieve keuze maken.

Anoniem zei

Ik ben ook van mening dat deze trofee naar Oscar Moens genoemd moet blijven.
Je gaat zo'n prijs toch niet steeds een andere naam geven. De Davis-Cup blijft Davis-Cup en de JC-schaal blijft JC-schaal.
Voorstel: naar de initialen van Oscar Moens: de OM-trofee. Oftewel de Ongelooflijke Minkukel-trofee!